INFO

KORT OM MEG

Hei! Mitt navn er Marco Villabrille. Jeg har jobbet som fotograf siden 2005. De første årene hadde jeg virke i Spania, og de siste åtte årene har jeg jobbet som freelance fotograf i Norge

"Jeg tar bilder jeg velger å ta, eller bilder jeg ble valgt til å ta" Det er det mest presise jeg kan svare, når jevnlig blir  spurt om hva slags bilder jeg tar. Som fotograf jeg er nysgjerrig, kreativ og løsningsorientert, og jeg forsøker alltid å levere mitt beste, enten det er i et profesjonelt oppdrag, eller om det kun er en dagligdags hendelse til privat bruk.

Jeg håper du liker noe av det du finner her, og inviterer deg å ta en titt videre på resten av siden. Der finner du alt fra informasjon om kurs jeg holder i mobilfotografi, til spennende kunstneriske prosjekter jeg har gjort. 

Hvis du tror jeg kan gjøre noe for deg, må du bare ta kontakt, så tar jeg gjerne en prat med deg.     


SPESIALITETER

PR, produkt, portrett, reportasje, arkitektur, utsmykning, plakat eller bilder til sosiale medier? Jeg kan hjelpe deg med dine kommunikasjonsmål.


MOBILFOTOGRAFI

Mobilfotografen.no er resultaten av min siste utforskning inne for mobilfotografering.  Her finner du fra personlige kurs og gavepakker til workshops for bedrifter. 

Ta en titt til dette prosjektet:  


ARKIV

Her finner du en kronologi av valgte bilder siden 2005 til idag. Og en fantastisk utvalgt for utsmyning.


KUNSTNERISK UTVIKLINGARBEID

Mine prosjekter har til felles utforske mellom diverse formater til fremvisning av kunstnerisk virksomheter.

Les mer :


KONTAKT

post@marcovillabrille.com