INFO

KORT OM MEG

Marco Villabrille, kjent fra NRKs serie Mobilfotografene, er utdannet fotograf med spesialisering i både reklame og foto-journalistikk. Han startet sin karriere som freelance-fotograf i Spania i 2005 etter å ha jobbet i lokal TV og studert til å bli teknisk tegner. 

I 1998 dro Marco til Barcelona for å kombinere sine studier i tv-produksjon med fotoreklame og fotojournalistikk. I Barcelona jobbet han bla. i Neptuno Film og Stereo Rent med ulike videoproduksjoner de neste fem årene. 

For en periode dro Marco tilbake til sin hjemby hvor han jobbet som lærer i stopmotion og visuelle språk ved Folkeuniversitet samtidig som han begynte å utvikle noen kunstneriske prosjekter. I 2005 fikk Marco stor oppmerksomhet for prosjektet “Factoria de Nubes” som skulle gi stor betydning for fremtiden hans.

Mellom 2005 og 2008 jobber han til FICX Xixón´s film festival hvor han leverte pressebilder til ulike aviser som blant annet El PAIS og el Periódico de Cataluña i samme periode leverer han også til magasiner som Les Noticies, Rock de Lux og El Summun. I 2008 flyttet Marco til Norge. Marco har siden jobbet innen reklame og PR, grafisk design og sosiale medier, for klienter som TrøndelagTeater og Tine, Gjensidige og Rema1000 gjennom byrået Hyper Interaktiv.


SPESIALITETER

PR, produkt, portrett, reportasje, arkitektur, utsmykning, plakat eller bilder til sosiale medier? Jeg kan hjelpe deg med dine kommunikasjonsmål.


MOBILFOTOGRAFI

Mobilfotografen.no er resultaten av min siste utforskning inne for mobilfotografering. Her finner du fra personlige kurs og gavepakker til workshops for bedrifter.

 

ARKIV

Her finner du en kronologi av valgte bilder siden 2005 til idag.

 

KUNSTNERISK UTVIKLINGARBEID

Mine prosjekter har til felles utforske mellom diverse formater til fremvisning av kunstnerisk virksomheter.

 

KONTAKT

post@marcovillabrille.com